Bijeenkomst circulaire economie

Dinsdag 3 december 2019  |  08:30 - 11:30 uur
Cosun Innovation Center  |  Kreekweg 1, Dinteloord


VNO-NCW Brabant Zeeland en Klimaatstroom Zuid nodigen u uit voor een bijeenkomst over circulaire economie.

Tijdens de Klimaattop in 2018 hebben vele partijen het manifest ondertekend om te versnellen naar een circulaire economie. Hoe staat het er ruim een jaar later voor?
  -  Hoe dragen we bij aan een afvalloze samenleving?
  -  Wat wordt er gedaan om meer alternatieve grondstoffen te leveren?
  -  Wat is er mogelijk om onze impact substantieel te verkleinen door slimmer te ontwerpen en meer te delen?

Vanuit het provinciale programma en inspirerende praktijksituaties wordt u op de hoogte gebracht tijdens de Klimaatstroom Zuid bijeenkomst op dinsdagochtend 3 december. Natuurlijk bieden we u ook uitgebreid de gelegenheid om uw vraag of aanbod met de overige deelnemers te delen tijdens het netwerken. Onze ambitie is tenslotte om u een stap verder te brengen op weg naar de circulaire economie.

Waar
We zijn te gast bij het Cosun Innovation Center waar de Suikerunie zich bevindt en waar u met eigen ogen kunt zien hoe zij opereren richting een circulaire economie.
 
Voor wie
Deze bijeenkomst is bedoeld voor bestuurders en medewerkers, vanuit de overheid en het bedrijfsleven, die aan de slag zijn (of willen) met de circulaire economie.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via de Klimaatstroom Zuid App. Het aangesloten netwerk van deze app heeft reeds een uitnodiging ontvangen, u kunt deze bijeenkomst tevens vinden onder 'activiteiten'.

Bent u nog niet aangesloten bij de Klimaatstroom Zuid App maar heeft u wel interesse in deze bijeenkomst? Meld u dan u dan aan via onderstaande button;

aanmelden is niet meer mogelijk

Programma

Vanaf 08:30 uur bent u welkom in het Cosun Innovatie Center.
Onderstaand het programma; 

8:30 uur
Inloop met koffie 

9:10 uur
Welkom, start programma

9:20 uur
Jan van Mourik, VNO/NCW Brabant Zeeland

9:30 uur
Andries Olie, SuikerUnie

9:45 uur
Woud Jansen, Cirkelstad

10:15 uur
Netwerken aan statafels 

11.30 uur Einde programma

Komt u met de auto?

Support de deeleconomie, ga carpoolen via BlaBlaCar!

BlaBlaCar is een betrouwbaar community-based carpool platform dat bestuurders met vrije plaatsen in contact brengt met passagiers op zoek naar een rit.
Niet alleen erg sociaal, maar ook heel duurzaam.

 

ik doe mee!
Ontmoet elkaar via de
Klimaatstroom Zuid app

Sinds kort bestaat er in  samenwerking met Bundeling® de nieuwe Klimaatstroom Zuid app. Daar deel je bijvoorbeeld het laatste nieuws, meld je je eenvoudig aan voor evenementen  en stuur je gemakkelijk berichten. Iedereen heeft nu, met 1 druk op de knop, toegang tot de gehele community waarin zich inmiddels honderden mogelijke netwerkpartners bevinden. Lid worden van de community kan alleen via een uitnodiging. Wil jij uitgenodigd worden voor de app? Meld je dan aan via onderstaande link

 Ja, ik wil me aanmelden voor de app 

Volg ons op Twitter voor het laatste nieuws en praat mee via #KlimaatstroomZuid